Om os

Test
Test

Make happy living er vores motto, fordi vi elsker smukke og sjove ting.

Aspegren ApS er en design virksomhed med speciale i produktion af boligtekstiler, porcelæn og brugskunst i papir og træ. Med udgangspunkt i den danske håndværkstradition udvikler vi kreativt, sjovt og nogengange finurligt design, der vækker glæde og skaber kulør i tilværelsen. Vi skaber smukke ting til boligen i en god kvalitet, med omtanke og ansvarlighed.

Aspegren ApS så første gang dagens lys i 2000, da Charlotte Aspegrens ønske, om at deltage på Formland messen med sine egne produkter, gik i opfyldelse. Det havde I mange år været en drøm for Charlotte, som har mange års virke og erfaring med design og håndværk, selv at starte virksomhed, men i en travl hverdag, med 3 børn manglede tiden og overskuddet, og måske også modet til at udleve drømmen. Det gjorde Charlottes mand, Ole, noget ved, og bookede en stand til hende på Formland I 2000- og vupti var eventyret i gang.

I 2003 blev Aspegren ApS et familieforetagende, da Charlottes mand Ole trådte ind i firmaet. Ole havde I mange år arbejdet som teatertekniker ved Odense Teater, men brugte mere og mere tid med Aspegren i takt med at virksomheden udviklede sig. I dag sælger Aspegren Denmark sine produkter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, England og Japan.

Aspegrens værdier er ansvarlighed, bæredygtighed og kvalitet, og de har stor betydning for Charlotte og Ole, som tror på, at det kan betale sig at opføre sig ordentligt.

Aspegren ApS varer produceres i Kina, Indien og Vietnam under forsvarlige arbejdsbetingelser. Vi er meget bevidste om vores ansvar som producent, og gør hvad vi kan for, at vores varer produceres under ordentlige forhold. Vi tror på, at ordentlighed betaler sig og sætter det menneskelige aspekt i produktionen højt, det er også en del af den kvalitet vi står for.

Overensstemmelseserklaering